top of page
Gradient_Web_2.png

Musikere

Lydenskab består i sin grundform af ni musikere. I kraft af at Lydenskab er et aktivt ensemble, der arbejder med mange forskellige formater, er besætningen dynamisk; I nogle projekter er alle faste musikere med i opførelsen, i nogle er det kun et udsnit af det faste ensemble og andre gange har ensemblet gæstemusikere med. Ensemblet udvides og indskrænkes altså efter behov, imens en kerne af de faste musikere arbejder med projektudvikling, administration og ledelse ved siden af deres kunstneriske udøvelse i ensemblet. 

Sofia

Sofia Lind Pedersen

211207Lydenskab00708.jpg

Cellist og ensemble- og projektledelse

Sofia er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium og fra Banff Center for the Arts i Canada med debut som solist i 2010. Sofia har spillet i flere af Danmarks symfoniorkestre og ensembler. Hun har også leget med andre genrer, blandt andet som medlem af jazzgruppen Cordelia.

Sofia underviser på Aarhus Musikskole og MGKØ. Som musiker er Sofia drevet af nysgerrighed og søger med musikken at skabe nye fællesskaber.

Laura
211207Lydenskab01323.jpg

Laura Bowler

Vokalist og komponist

Laura er komponist, vokalist og kunstnerisk instruktør med speciale i teater, multidisciplinært arbejde og opera. Hun er professor i komposition ved ”Guildhall School of Music and Drama”

og lektor i komposition ved ”Royal Northern College of Music”. Laura er også  huskomponist i Manchester Camarata og har komponeret værker til højtprofilerede ensembler og orkestre verden over.

Thea

Thea Vesti Pedersen

211207Lydenskab01381.jpg

Guitarist og ensemble- og projektledelse

Thea er solistuddannet klassisk guitarist uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium og Escola Superior de Musica de Catalunya, Barcelona. Thea har efteruddannet sig indenfor kunst- og kulturledelse ved Scenekunstens Udviklingscenter og arbejder med kulturledelse i Lydenskab. Thea underviser i kunstnerisk entreprenørskab på Det Jyske Musikkonservatorium, mens hun også er en fast del af Den Danske Guitarkvartet. Thea er medstifter af Lydenskab og dyrker samspillet på tværs af genrer og kunstarter.

Mads

Mads Uldall

211207Lydenskab01308.jpg

Kontrabassist, lyddesign og producent

Mads er uddannet i klassisk kontrabas ved Det Jyske Musikkonservatorium. Han har spillet i flere symfoniorkestre, teatre og ensembler og spænder bredt fra klassisk til country, fra americana til avantgarde. Mads arbejder som musiker i Lydenskab, men har også udviklet et imponerende mobilt lydstudie, som han bruger til at indspille Lydenskabs musik.

Louise

Louise Gorm

211207Lydenskab00819(2).jpg

Violinist og ensemble- og projektledelse

Louise er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium og Universität der Künste i Berlin. Hun debuterede sidenhen fra solistklassen ved Malmö Academy of Music i 2017 som solist med Helsingborg Symfoniorkester. Louise  er medstifter af det Berlin-baserede ensemble Taïga String Quartet og danner duoen KFVLG med sopran Katinka Fogh Vindelev. Hun favner bredt fra barokmusik til nyere eksperimentel musik og søger hele tiden nye måder at kommunikere på og engagere sig musikalsk i samfundet.

Karolina

Karolina Leedo

211207Lydenskab00767.jpg

Fløjtenist og projektledelse

Karolina Leedo er uddannet ved det Jyske Musikkonservatorium med supplerende uddannelse ved Conservatorio della Svizzera Italiana. Karolina er estisk født og har boet i Danmark siden 2001. Hun optræder verden over som solist, kammermusiker og orkestermusiker og spiller også på de danske og udenlandske festivalscener. Karolina er medstifter af Lydenskab og Snow Mask. Hun har en forkærlighed for ny musik og arbejder ofte sammen med samtidens komponister om udvikling af nye værker.

Henriette
211207Lydenskab01411.jpg

Henriette Jensen

Saxofonist

Henriette er solistuddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium. Henriette er blandt andet medlem af Jutlandia Saxophone Quartet, Aiolos Sax and Organ Duo, Calisto Trio, Duo Plus og den internationale Melisma Saxophone Quartet. Udover at virke som solist og kammermusiker i ind- og udland, underviser Henriette også i saxofon på Det Jyske Musikkonservatorium.

Maria
211207Lydenskab00862.jpg

Maria Eshpai

Pianist

Maria Eshpai er ud af en kunstnerfamilie i Moskva (RU). Hun har studeret hos professor Irina Osipovapå Tchaikovsky-Konservatoriet i Moskva og har færdiggjort sit studie i solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium. Maria er blandt andet medlem af Duo Plus, Granhøj Dans Company og Scandinavian Chamber Soloist. Maria spiller koncerter og konkurrencer i både ind- og udland og har vundet 1. pris ved ”International Piano Festival NLPS” i London. Udover sit virke som solist og kammermusiker underviser Maria også på Det Jyske Musikkonservatorium og Aalborg Kulturskole.

Carola
211207Lydenskab00692.jpg

Carola Schaal

Klarinettist

Carola er fra Tübingen (D) og har studeret i Darmstadt, Düsseldorf og afsluttede sine studier ved Hamburg Universitet for Musik og Teater. Hun er medstifter af Decoder, et Hamburg-baseret ensemble for ny musik. Carola har et tæt kunstnerisk samarbejde med koreografen og dramaturgen Heinrich Horwitz, som afspejles i hendes soloprojekt "Bonny Crude". Carola kombinerer ny musik med performative elementer og udforsker grænsen mellem musik, instrument og krop.

Bestyrelse

Design uden navn(31)_edited.png
bottom of page