top of page
SAGN4.jpg

Et lokalsamfund-
En verden af fortællinger

02.jpg

En verden af fortællinger er et unikt arrangement, hvor vi skaber en fordybende fællesoplevelse gennem kunstnerisk samskabelse, udforskning af personlige narrativer og levende koncerter. Dette program udfolder centrale temaer, løfter forskellige stemmer i fællesskabet og forener alle deltagere i en dyb resonans.

En verden af fortællinger er et udviklingsrum faciliteret af Lydenskab, der er dedikeret til at styrke samarbejde og skabe dyb resonans i jeres lokalsamfund. Vi bringer vores ekspertise i kunstnerisk samskabelse og samfundsforandring ud til lokalsamfund og fællesskaber. 

Sådan fungerer det:

Inden arrangementet vil Lydenskab i samarbejde med din organisation definere temaet for programmet. Temaet kan relateres til en begivenhed, en specifik samfundsudfordring eller til generel udvikling af fællesskabet. Udforskende temaer forholder sig aktivt til FN’s Verdensmål. 

Deltagerne kommer til at dykke ned i en oplevelse af fællesskab og resonans, hvor kunstnerisk samskabelse skaber forbindelser og udfolder sig på tværs af forskellige perspektiver.

 

Vores tilgang er unik. Vi guider deltagerne igennem en proces, der fremmer produktive brainstorming-sessioner og omsætter ideer til konkrete nye handlemuligheder. Ved at forene deltagere omkring deres individuelle interesser, passioner og fælles mål skaber vi resonansfyldte fællesskaber, hvor samarbejde og visioner forenes for at realisere lokalsamfundets / fællesskabets fulde potentiale. 

 

Vi integrerer resonansforskning og kunstneriske praksiserfaringer i vores tilgang. Gennem systemisk dialog, natur, poesi og klassisk musik skaber vi et rum for værdibaserede samtaler og forandringsskabende processer, der engagerer hoved, krop og ånd. Vi anvender en kunstnerisk, empatisk og anderledes tilgang til at belyse og diskutere vigtige emner, hvilket genererer ny energi og muligheder for forbindelser, der kan udbrede sig i hele jeres lokalsamfund.

Vores programtemaer tilpasses i samarbejde med jer for at imødekomme specifikke behov og interesser.

 

Pris: Kontakt@Lydenskab.dk

 

Vores resonerende fællesskaber er forankret i forskning, procesmæssig kompetence og kunstneriske praksiserfaringer. Vi bringer mange års erfaring med undervisning og kunstnerisk samskabelse på konservatorie- og universitetsniveau samt praksiserfaring fra en lang række udviklingsrum.

Lydenskab består af specialiserede klassiske musikere, der arbejder for positiv forandring i samfundet gennem kultur. Vi udvikler koncepter, faciliterer processer og skaber undervisningsmateriale i samarbejde med kunstnere, forskere, erhvervsliv og kulturinstitutioner med afsæt i FN's Verdensmål.

Vi inviterer et mangfoldigt publikum til at deltage i kunstneriske processer, der kulminerer i koncerter, performances, scenekunst og lydinstallationer på højeste kunstneriske niveau.

bottom of page